Traumed Technology Co., Ltd

Reputatie eerst, klant eerst 

Kwaliteitstevredenheid, hand in hand ontwikkeling

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Traumed Technology Co., Ltd

Wij kochten werkelijk sommige goede boren en de zagen met uitstekende prestaties, onze arts gaven goed terugkoppelen over de hulpmiddelen, dank Traumed.

—— Muhamad

De Traumedtechnologie biedt een goede kwaliteit en de beste dienst van producten voor ons aan. Wij zijn blij om met u samen te werken.

—— IRAN

Vele dank voor uw goede producten en tevreden dienst voor ons. Wij hopen om een goede lange behulpzame zakelijke relatie met u te vestigen

—— Abudul

De dille is vrij goed, doet het goed tijdens mijn verrichting. Hartelijk dank!

—— Dr. Michael

Ik ben online Chatten Nu

Traumed Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd Traumed Technology Co., Ltd
Fabrieksplaats receptie

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Traumed
Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000
Export pct : 90% - 100%

Bedrijfproductie 

    De Traumedtechnologie is een medisch bedrijf hoofdzakelijk belast met orthopedie, neurochirurgie en minimaal invasieve chirurgie. Het is één van de concurrerende orthopedieimplants commerciële ondernemingen in China. De productkwaliteit van het bedrijf is met de de industrienormen in overeenstemming en door gebruikers allebei in binnen- en buitenland eenstemmig erkend.

      De Traumedtechnologie introduceert internationaal geavanceerd verwerkingsmateriaal, met het hoogst gemechaniseerde productieproces, baseert zich op het wetenschappelijke kwaliteitsbeheersysteem, creeert uitvoerig diverse verfijnde medische producten, die de orthopedie, tandheelkunde, minimaal invasieve chirurgie, neurochirurgie behandelen etc.

      De Traumedtechnologie heeft goede behulpzame relaties op lange termijn met vele commerciële bedrijven gevestigd, en de verkoop is jaar na jaar gestegen. De producten worden rechtstreeks uitgevoerd naar Zuid-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika en andere landen en regio's.

      Met de ononderbroken ontwikkeling en de uitbreiding van onderneming, heeft het bedrijf een professionele, gediversifieerde, internationale en innovatieve ondernemingsontwikkelingsstrategie ontwikkeld om onderzoek en ontwikkeling, productie, onderwijs en bevordering uit te voeren. De Traumedtechnologie zal de kernwaarden van „kwaliteit blijven aanhangen bepaalt merk, creeert de dienst waarde“, en streeft het beste in China en de leverancier van wereldklasse van hoogwaardige medische materialen te worden, die de meest efficiënte dienst en de producten brengen meest van uitstekende kwaliteit aan werkers uit de gezondheidszorg en patiënten.

 

De ondernemingscultuur

 

Kernwaarden

Verzeker Bravely Verantwoordelijkheid

Geniet voortdurend van Uitdaging

Streef Passionately Voortreffelijkheid na

 

Onze Visie

Om de pionier op Orthopediegebied te zijn

 

Onze Opdracht

Klant-centric

Marktgericht

Het creëren van waarde voor menselijke gezondheden door ononderbroken innovatie

 

Onze Geest

Reputatie eerst, klant eerst,

Kwaliteitstevredenheid, hand in hand ontwikkeling

 

Handelscapaciteit

China Traumed Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Vastelandsmarkt Totale Opbrengst (%)
Zuid-Amerika  30%
Het medio Oosten 20%
Zuidoost-Azië 20%
Afrika 15%
Europa 15%
Contactgegevens
Traumed Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Stanley Liu

Tel.: 86-769-82161273

Fax: 86-769-8216273

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)